Je taal veranderen 1

Je taal veranderen 1

Is het jou al ooit opgevallen dat door jouw manier van praten, jouw vibratie verandert. Bijvoorbeeld: Ik vind je tuin mooi, maar de tegels vind ik lelijk. Je geeft een positieve boodschap en haalt hem direct weer onderuit.
Als je de zin wijzigt naar: Ik vind je tuin mooi en je tegels minder. Dan voelt het al heel anders en toch komt de boodschap over.

Dus in plaats van ‘maar’, kun je ‘en’ zeggen. Je zult zelf het verschil voelen of horen. Ieder ervaart het op z’n eigen manier.
Een andere manier is alleen benoemen wat je positief vindt. Ik vind je tuin mooi!

Mensen zeggen vaak ‘ik kan dat niet’ of ‘ik snap niet dat …..’. Elke keer als je het woord ‘niet’ gebruikt, trek je meer van hetzelfde aan. Kinderen begrijpen het woord ‘niet’ geenszins. Volwassenen proberen het vaak tot in den treuren uit te leggen. Je hebt hem wellicht al door.

Vervang het woord ‘niet’ door ‘geenszins’.

Als jij dingen voelt en je voelt je geenszins prettig bij iemand, doe dan de deur dicht. Zo kun je je afsluiten voor dingen waar je geen behoefte aan hebt.

Gaan jouw haren vaak overeind staan als iemand zegt: “Je moet dat doen.” Men zegt regelmatig, “Ik moet werken” of “Ik moet mijn vriend even bellen”. In mijn beleving wil je graag gaan werken en daarmee verdien je geld om leuke dingen te doen. Je wil graag doen wat je leuk vindt en je wil graag weten hoe het met je vriend is. Jij wil toch ook het beste voor jezelf.

Oefen dit de komende tijd, zodat het een nieuwe routine wordt.
Oefening baart kunst.

Love and light 🙌❤🌈💫

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All Rights Reserved.