Je taal veranderen 2

Je taal veranderen 2

Veel mensen zijn vergeten dat we allemaal positief zijn bedoeld. Je hoort zelfs regelmatig het tegenovergestelde. Soms komt het zelfs uit je eigen mond als je zegt: “Ik vind het lastig om te zeggen hoe ik me voel” of “Ik vind het moeilijk om ’s ochtends uit bed te komen” of “Ik heb een hekel aan mijn baan”.

Door deze dingen te zeggen, zeg je indirect tegen jouw (onder)bewustzijn dat je het prima vindt dat je vastzit. Je krijgt immers meer van wat je geenszins wil. Jij bent in staat om jouw onderbewste te trainen. Door het negatieve te identificeren en het positieve aan jezelf te bevestigen, creëer je een shift in jouw bewustzijn.
Ik leer om te zeggen hoe ik me voel of Ik vind het makkelijk om te zeggen hoe ik me voel.
Ik vind mijn baan leuk.
Ik leer allemaal nieuwe mensen kennen.
Ik leer nieuwe dingen.
Ik vind het gezellig om met mijn collega’s te lunchen.
Ik ontdek welke dingen mij blij maken.
Ik sta graag op ’s ochtends.

Hetzelfde geldt voor hoe jij je voelt. Als je zegt: “Ik voel me depressief” of “Ik voel me onzeker”, dan haal je onbedoeld jouw eigen energie naar beneden. Ik begrijp dat dit een uitdaging kan zijn. Toch kan ik je beloven dat het werkt als je telkens het positieve aan jezelf bevestigt. Voel het in je botten als je het zegt. Als je met een monotone stem zegt: “Ik voel me blij”, dan gaat er nix veranderen. Blijf het net zo lang herhalen, totdat jouw hele lijf het voelt.
Ik voel me vrolijk.
Ik ben geliefd.
Ik heb zelfvertrouwen.
Ik kan liefde ontvangen.

Het Universum zegt op haar beurt: “Ok, jij zegt dat je zelfvertrouwen hebt. Dat gaan we testen!” Het Universum gaat mensen, dieren, situaties, gedachten enzovoort op jouw pad zetten, zodat jij kunt laten zien dat je echt hebt geleerd. De tekenen kunnen komen door nummers, veren, munten, muziek, dingen die iemand zegt, herhalende situaties, negatieve gevoelens die steeds opduiken enzovoort.

Als je de les hebt geleerd, krijg je een cadeautje van het Universum. Zolang jij jouw spirituele werk doet, hoe meer cadeautjes je zult krijgen, zelfs op een zilveren dienblad! Part of the game is dat jij benoemt wat je aan het leren bent. Identificeer de les en de persoon die in jouw leven is om jou daarmee te helpen. Train jezelf iedere keer dat je je minder voelt of een negatieve gedachte hebt. Je weet ik ben positief, dus deze mindere bui is er om iets van de leren.

Doordat jouw spirituele verbinding groeit, groeit ook jouw innerlijke weten. Bevestig dit aan jezelf als je een les hebt geleerd.
Ik weet dat het universum altijd achter me staat.
Ik weet dat de engelen mijn geduld testen.
Ik weet dat ik op het juiste pad zit. Ik zie de tekenen.
Ik weet dat elke dag beter is dan de dag ervoor.

Neem twee blaadjes.
Op het eerste blaadje schrijf je alle negatieve dingen.
Op het tweede blaadje formuleer je alles positief aan jezelf.
Verbrand het eerste blaadje.
Herhaal jouw positieve gevoelens, eigenschappen etc. voor 21 dagen. Elke cyclus is een blok waar je op verder bouwt. Soms begin je vanaf 0 en soms bevind je je al verder op de ladder.

Zeggen: Thank you Universe! versnelt het proces van jouw manifestaties.

Love and light 🙌❤🌈💫


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All Rights Reserved.